ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τις αγορές από το thekidzsalon.gr μπορείτε να  επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

 

Αντικαταβολή

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Παρακαλούμε, εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας. Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίηση.

Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Ώρες λειτουργίας καταστήματος, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 12:00-20:00, Τετάρτη 10:00-14:00 & 17:00-20:00, Σάββατο 09:30-16:30. Η πληρωμή στο κατάστημα μπορεί να γίνει και με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Τραπεζική Κατάθεση / E-banking

Κάνε κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών το πλήρες ποσό πληρωμής στον ακόλουθο λογαριασμό με αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο & Αριθμό παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση του ποσού, στείλε μας αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@thekidzsalon.gr ή τηλεφωνικά στο 2313091510, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της πληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος, η παραγγελία σας θα πρέπει δυστυχώς να ακυρωθεί.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR30 0172 2380 0052 3809 4258 159

BIC ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: HARUTYUN  HOVHANNISYAN

Το THE KIDZ SALON διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00, ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας για παραδόσεις έως και τις 21:00.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες (εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος).

Από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα! Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

Για παραγγελίες αξίας 50,01€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν για την Ελλάδα.

Για παραγγελίες από 25,01€ έως 50,00€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 2,50€.

Για παραγγελίες έως 25,00€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 3,50€.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Ο παραπάνω κατάλογος είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις σε εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα. Θα πληροφορηθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Το The Kidz Salon δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες βαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Το The Kidz Salon δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.